Siirry sisältöön
Haku

Vuoden 2022 Hyvä Työ! -palkinto Tilastokeskuksen työolotutkimukselle

Arja Varis

Työelämän tutkimusyhdistys on myöntänyt tämän vuoden Hyvä Työ! -palkinnon Tilastokeskuksen työolotutkimukselle. Palkinto jaettiin 14. kerran. 16.9.2022 Tampereella Työelämän Tutkimuspäivät / Industrial Relations in Europe Conference -konferenssissa. Palkinto myönnetään erityisen vaikuttavasta työelämän tutkimus- tai kehittämisteosta tai työelämän tutkimuksen ja yhteiskunnallisen vaikuttavuuden edistämisestä.

Tilastokeskuksen Työolotutkimus tuottaa monipuolista tietoa palkansaajien työoloista. Aineisto on aktiivisessa ja monitieteisessä tutkimuskäytössä ja muodostaa kattavan pohjan suomalaiselle työelämätutkimukselle. Tilastokeskuksen Työolotutkimus tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden vertailla ja kartoittaa erilaisia työelämän muutoksia ja murroksia. 

Palkinnon saajan valitsi Työelämän tutkimusyhdistyksen hallitus. Työelämän tutkimusyhdistys ry on ammatillinen ja tieteellinen yhdistys, jonka tarkoituksena on tehdä tunnetuksi työelämän tutkimusta ja kehittämistä, edistää kriittistä tieteellistä keskustelua ja parantaa tutkimuksen tulosten käyttökelpoisuutta sekä levittää hyviä työelämäkäytäntöjä.

Muita artikkeleita samassa kategoriassa

Työelämä

Valtion toimitilojen uudistus jatkuu

5.06.2023 Outi Parikka
Työelämä

TE24-uudistus ovella – mitä se tarkoittaa?

5.06.2023 Michaël Vanamo 
Työelämä

Hallitusohjelmavaikuttaminen keskeisessä roolissa akavalaisten jäsenten edunvalvonnassa

20.03.2023 Veera Hellman